• Hurá a je to tu!

    Otvorenie Mraveniska K2 !

    Tešíme sa aj z toho mála…už je naše átrium o niečo atraktívnejšie. Tak nech sa našim deckám dobre hraje! Spolufinancované Košickým samosprávnym krajom

  • Zábavné športové popoludnie v ŠKD

    I slniečko sa usmievalo, keď videlo ako sa deti z ŠKD zabávajú pri veselých športových disciplínach, ktoré pripravili pani vychovávateľky. Úsmev a dobrá nálada boli odmenou za pekný deň.

  • Exkurzia KOSIT 7.A

    Pútavá prednáška, zaujímavé hry a aktivity, ale aj návšteva vonkajšieho areálu spoločnosti KOSIT boli súčasťou exkurzie, ktorej sa 2.10.2023 zúčastnila 7.A trieda. Asi najzaujímavejšia bola návšteva kabíny žeriavnikov, ktorá sa nachádza na 7.poschodí jednej z budov. Žiaci mohli sledovať prácu p.žeriavníčky a dozvedeli sa kopec zaujímavých informácií. Bol to príjemne strávený jesenný deň:)

  • Ďakujeme !

    Naša brigáda sa nakoniec uskutočnila. Nebolo nás veľa, ale odviedli sme kus dobrej práce. Vyzbierali sme fľaše od alkoholu, krabičky od cigariet a všeličo iné. Verím, že tí ktorí chodia za našu školu sa zabávať, vstúpia do seba a prestanú znečisťovať okolie našej školy! My chceme mať čisté chodníky, krásnu zeleň!

    Ľudia buďte ohľaduplní!

  • Milá K2 !

    Milá K2 !

    Aj my ako škola sa chceme zapojiť do súťaže Čistinka Lidla, kde je potrebné hlasovanie občanov za uvedený projekt. Starosta MČ DH vyhlásil súťaž medzi školami. Trieda, ktorá zašle najväčší preukázateľný počet zahlasovaní za projekt (screenshot obrazovky hlasovania), vyhráva!

    Čo bude vašou odmenou? Deň voľna a návšteva filmového predstavenia. Rýchlo zaregistruj rodinu a známych a hlasuj každý deň za Košice – m. č. Dargovských hrdinov !

    Viac informácii ohľadom hlasovania nájdete na webovej stránke https://cistinka.lidl.sk/pravidla-hlasovania

    https://cistinka.lidl.sk/https://cistinka.lidl.sk/

  • Prvý deň prvákov

    Nastala chvíľa, na ktorú sa naši najmenší tešili. V očkách bolo vidieť zvedavosť, odvahu i obavy. Prváci, čaká Vás zaujímavá cesta k vedomostiam, kopec radosti i získanie mnohých skvelých kamarátov.

    Prajeme Vám i Vašim rodičom veľa úspechov !

     

  • SUPER ŠKOLA - ŠKOLA PLNÁ TALENTOV

    Sme Super škola - Škola plná talentov. Dňa 2.5.2023 sa na Hlavnej ulici v Košiciach uskutočnilo slávnostné vystúpenie pri príležitosti Dňa mesta Košíc. Naša škola mala svoje vlastné vystúpenie, ktoré sme si vybojovali v súťaž i- Škola plná talentov. Sme hrdí na našich žiakov a učiteľov, ďakujeme.

    https://www.rajce.net/a18464350

  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScRozvrhy boli aktualizované
  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScSuplovanie boli aktualizované

Novinky

Kontakt

  • Základná škola, Krosnianska 2, Košice
    Krosnianska 2, 040 22 Košice
  • +421 x 055/6712526

    Riaditeľka školy: Mgr. Júlia Špilárová : 0915 879 544

    Hospodárka školy: Mgr. Lea Pribulová : 0911 055 001

Fotogaléria